In 24.03.2016, Caravana „Liber de alcool” desfasurata in cadrul proiectului RO2014_C4_73 “LIBER DE ALCOOL!”, finanțat in cadrul Fondului ONG în România, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014, Componenta 4 Servicii Sociale si de bază, initiat de Asociatia pentru Dezvoltarea Comunitatii Rurale, a ajuns in comuna ULMENI, judetul Buzau!

IMG_6722Caravana sustine prevenirea abuzului de alcool si urmareste sa asigura o constientizare adecvata a problemelor psihosociale si medicale cauzate de consumul excesiv de bauturi alcoolice. Se vor organiza sesiuni de informare si constientizare cu privire la problemele cauzate de abuzul de alcool, pentru populatia adulta si pentru copii/adolescentii din fiecare comuna, se vor fi distribui materiale de promovare.

Caravana Liber de Alcool a ajuns astazi, 24.03.2016, in comuna ULMENI, desfasurandu-se 2 sesiuni de informare, una cu populatie adulta si una pentru  copii/adolescentii din aceasta comuna. Au fost prezentate materiale in vederea constientizarii  riscurilor generate de un consum excesiv de alcool, care sunt limitele unui consum normal de alcool, s-au purtat discutii pe aceasta tema, s-au distribuit materiale de promovare.

Multumim Primariei comunei ULMENI, Dlui Primar VALERIU ARMEANU pentru sustinerea pe care ne-a oferit-o in acest proiect!!

Multumim dnei asistent comunitar GEORGIANA CONSTANTIN pentru activitatea desfasurata in acest proiect!

Pentru detalii suplimentare privind proiectul, stadiul acestuia, nu ezitati sa ne contactati.

Andrei Lucian Stancut,

Manager de proiect

Asociatia pentru Dezvoltarea Comunitatii Rurale

Tel: 0730586800;

Email: adcrassociation@gmail.com

Website:www.adcr.ro