ADCR este alaturi de voi!

Atentie!  Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a publicat versiunile consultative ale noilor Ghiduri ale Solicitantului aferente sesiunii 2016  aferente PNDR 2014 – 2020 pentru Submasura 6.2 „Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zone rurale”, Submasura 6.4 „Sprijin in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole” destinate sustinerii initiativelor de dezvoltare de activitati neagricole in mediul rural, Submasurile 16.4 si 16.4a „Sprijin acordat pentru cooperare orizontala si verticala intre actorii din lantul de aprovizionare in sectoarele agricol si pomicol”.

In analiza Ghidurilor Solicitantului va sugeream sa aveti in vedere Grila de evaluare tehnico-economica precum si lista CAEN-urilor eligibile, anexe la ghiduri.

Ghidurile Solicitantului le puteti vizualiza la urmatorul link: http://portal.apdrp.ro/informatii_institutionale_dezbatere_publica_documente_supuse_dezbaterii_publice .

Puteți transmite propunerile dumneavoastră pentru Ghidurile Consultative aferente submăsurilor 6.2, 6.4, 16.4 și 16.4a pe adresa de e-mail consultare@afir.info sau le puteti transmite Asociatiei pentru Dezvoltarea Comunitatii Rurale prin postare pe site www.adcr.ro sau email adcrassociation@gmail.com , noi realizand centralizarea si transmiterea acestora catre Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), până în data de 7 martie 2016.

 

Asociatia pentru Dezvoltarea Comunitatii Rurale va poate sprijini in demersurile dumneavoastra de obtinere de finantari nerambursabile destinate mediului rural, prin consiliere si consultanta atat in etapa de pregatire a documentatiilor de accesare ale acestor programe de finantare precum si in etapa de implementare a proiectelor,  dispunand de personal cu experienta in derularea de proiecte cu finantare europeana.

 

Impreuna putem contribui la un viitor mai bun pentru mediul rural din Romania!

 

Asociatia pentru Dezvoltarea Comunitatii Rurale

Tel: 0730586800;

Email: adcrassociation@gmail.com

Website:www.adcr.ro